EA oznámila bližšie informácie o svojej EA Play konferencii

EA Play

EA tento rok pojala E3 celkom netradične a kým po minulé roky na nej oznamovala všetky veľké novinky, tento rok je situácia iná. EA sa totiž veľtrhu v Los Angeles nezúčastní priamo, ale jej hry sa budú dať hrať napríklad v stánkoch Microsoftu alebo Sony. Novinky plánuje predstaviť už deň pred začiatkom veľtrhu na svojej vlastnej akcii, ktorá nesie názov EA Play a ktorá sa bude konať v Los Angeles a v Londýne.

Obe akcie sa konajú v rovnakom čase, keďže tu EA plánuje hneď na začiatok predstaviť nové hry. Medzi nimi by sme mali vidieť Titanfall 2, Mass Effect Andromeda a taktiež aj niekoľko hier, ktoré ešte neboli oznámené. Konkrétne by sa malo jednať o Battlefield 5: Eastern Front, Mercenaries 3, Command & Conquer: Tiberium, pribudnúť by mala singleplayerová kampaň pre Star Wars Battlefront a nakoniec by malo dôjsť aj k reštartu Star Wars Imperial Commando.

Event začne o 22:00 nášho času s tým, že bude streamovaný pre všetkých (aj pre nás, keďže sa do Londýna zrejme tak skoro nedostaneme). Konferencia bude trvať hodinu a spoločnosť na nej ukáže všetko nové. Brány pre médiá budú v LA aj Londýne otvorené o 23:00 nášho času a budú tam môcť byť až do 1:00 ráno. Vtedy sa otvoria brány pre bežných hráčov, ktorí si chcú ako jedni z prvých zahrať čerstvé novinky od EA. Event bude trvať do 7:00 nášho času (teda do 6:00 v Londýne), čo je skvelé, keďže je to v nedeľu. Alebo ani nie. No skrátka, byť v Londýne, tak ideš od konzoly rovno do školy.

EA Play 2016

via Sector

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *