Xbox Design Lab: Až 8 miliónov farebných kombinácií za $80

Xbox Design Lab

Jednou zo včera oznámených noviniek je program Xbox Design Lab, v ktorom si hráči môžu navrhnúť svoj vlastný Xbox One controller a zvoliť si vlastné farby, vytlačiť si naň svoje meno a tak podobne. Takto sa dá vytvoriť až 8 miliónov rôznych farebných kombinácií a do toho ešte nepočítame spomínanú možnosť vytlačenia vlastného textu na ovladač, vďaka čomu môže byť každý jeden ovládač naozaj unikátny.

Čo všetko si ale vlastne môžeme upraviť? Na výber je možnosť zvoliť si:

  • Farbu tela
  • Farbu zadnej strany
  • Farbu bumperov a triggerov na zadnej strane
  • Farbu D-Padu
  • Farbu tlačidiel ABXY
  • Farbu thumbstickov
  • Farbu tlačidiel Back a Menu

Xbox Design Lab Controller

Teda je na výber 7 rôznych vecí, ktoré si môžete upraviť. Takto vytvorený ovládač môžete uložiť a zdieľať vo verejnej galérii, takže váš dizajn môžu objednávať aj ďalší hráči! Cena takéhoto ovládaču je $79,99, do čoho ešte nie je zarátané gravírovanie. Laserom vytlačené meno alebo akýkoľvek nápis je za príplatok $9,99. Ovládače sa zjavne dajú objednať aj na Slovensko a do ČR, ale je treba rátať aj s poštovným. Microsoft si strhne peniaze za Controller až v čase, kedy bude pripravený na expedovanie. Náš by mohol doraziť až v septembri/září 2016.

XBOXER Design Lab

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    ne, protože účet mám v UK na fiktívnu adresu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *