Ninja odchádza z Twitchu, streamovať bude exkluzívne cez Mixer

Ninja Fortnite Mixer

Tyler „Ninja“ Belvins, každý ho pozná z Twitch.tv, kde do nedávna streamoval Fortnite. Včera natočil o tom, že prechádza z Twitch.tv na Mixer. Ľudia boli veľmi prekvapení jeho rozhodnutím, ale tak väčšinu času si z toho robili srandu a všetci vieme prečo.

Ninja vydal video včera o tom, že odchádza z Twitchu na Mixer a jeho odôvodnenie bolo, že sa chce vrátiť ku koreňom, kde začínal. Nie je celkom jasné, že aké sú jeho úmysly, ale zatiaľ sa ľudia budú musieť uspokojiť s prestupom na streamovaciu službu od Microsoftu. Uvidíme, kam to bude spieť, ale zatiaľ sa to darí pekne pre Ninju. Ľudia tým nič nestratia, kvalita streamu zostane rovnaká, tak ako aj časy, v ktorých streamoval a ako bonus, za prihlásenie na Mixer ľudia dostanú jeden subscribe zadarmo.

Twitch.tv je jednou z najpopulárnejších streamovacích platforiem, ale v poslednom čase zaznamenal istý úpadok v sledovanosti. Tým, že Ninja ohlásil prestúpenie na inú platformu, tak môžu očakávať ešte menšie čísla ako doteraz. Veľa ľudí nemusí Twitch z toho dôvodu, že niekedy presadzujú tvrdé agendy ohľadom streamov, ako napríklad hovorenie istých urážok, ktoré môžu viesť k suspendovaniu až banu vášho účtu, ak streamujete. Poprípade ban z chatu, ak tam píšete nevhodné veci alebo veci, ktoré streamer zakázal. Každopádne sa uvidí, či Mixer bude tvoriť veľkú konkurenciu pre Twitch alebo ho prekoná a livestreamový gigant padne.

Martin Botlo

Hardbass and Kvas

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *