Xbox One S je najlacnejší 4K UHD prehrávač na svete!

4K UHD Xbox One S

Sotva sa začal predávať, sotva bol ohlásený a už berie prvé úspechy. Xbox One S, ktorý sa začne predávať už v auguste/srpnu, stojí 299€ a ponúka dostatok výkonu na to, aby sme na ňom mohli sledovať 4K BluRay video. Teraz sa ukazuje, že na pohľad obyčajná fíčurka môže v skutočnosti ovplyvniť predaje tejto konzoly a to hlavne v rodinách, ktoré si radi vychutnajú video v čo najlepšej kvalite. Nový Xbox One S je totiž najlacnejší 4K UHD prehrávač na trhu! Za cenu 299€ je až o 100 euro lacnejší oproti prehrávačom, ktoré momentálne predáva napríklad Samsung. Tie sa totiž začínajú predávať až od 399€ a prakticky neponúkajú nič iné, než len prehrávanie videa. Zatiaľ čo na Xboxe si môžete zahrať hry, chillovať pri Netflixe alebo si aj kuknúť Dva a pol chlapa cez OneDrive. Teda viac muziky za menej peňazí.

Nová konzola je navyše pripravená aj na HDR televízory, ktorých popularita v dnešných dňoch rastie vo veľkom. HDR sa odrazí na kvalite obrazu nielen na kvalite obrazu vo filmoch, ale aj na živosti farieb v hrách, ktoré tak budú znovu kus realistickejšie. Ten najväčší posun vpred však bude znamenať Xbox Scorpio, ktorý je pripravený už na 4K gaming pri 60fps, ale vývojári nie sú nútení využiť jeho mega-veľký výkon len na optimalizáciu hier pre 4K rozlíšenie.

Xbox One S

via Sector; FuriousFanboys

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *