Pozrite sa, ako by vyzerali Pokémon Go na HoloLens

Pokémon Go VR

V redakcii celkom nechápeme, prečo Nintendo nevydalo Pokémon Go aj na Windows Phone a zjavne nie sme jediní. Už teraz beží petícia, v ktorej majitelia Lumii a iných mobilov s WP žiadajú Nintendo, aby vydalo hru aj na ich mobily. Ale aký je vlastne dôvod, prečo sa dajú najnovší Pokémoni stiahnuť len na iPhone a Androidy? Odpoveď by v sebe možno mohli ukrývať okuliare HoloLens. Možno Nintendo čaká, až MS vydá svoje okuliare a potom to s Pokémon Go rozbehne naplno.

To je samozrejme len naša úvaha. Ale keby sa Pokémon Go dostali na HoloLens, určite by to bolo iné, než s Pokédexom mobilom v ruke. Ako by to asi vyzeralo, tak to môžete vidieť v nasledujúcom videu. O video sa postaralo štúdio CapitolaVR, ktoré využilo svoje schopnosti na naprogramovanie menšieho klonu Pokémon Go, priamo určeného pre HoloLens. Aj preto tu vidíme sekavé animácie a priveľa pokémonov na jednom mieste. A Pikachu, ktorého v mobilnej hre len tak nenájdete. Fenomén pohltil aj nás. Teda okrem Jiřího, ktorý si jednoducho nechce priznať, že Pokémoni sú cool.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *