Forza Horizon 3 aj s pekným darčekom od Buraga

Lamborghini Centenario

Forza Horizon 3 vychádza už túto jeseň a predobjednávky už sú v plnom prúde. A tentoraz je naozaj jedno, či si ju predobjednáte cez Xbox Store alebo v nejakom e-shope, lebo, bez ohľadu na spôsob, vždy tam dostanete nejaký bonus. Digitálna verzia ponúkne prístup k programu Xbox Play Anywhere, takže si digitálnu verziu môžete zahrať aj na PC s Windows 10. Krabicová verzia sa pre zmenu dá kúpiť buď v štandardnej verzii alebo potom vo verzii Deluxe so Season Passom, ktorá vychádza drahšie, ale zas je tu istota, že dostanete všetky vehikle.

Lenže, teraz začína MS odhaľovať ďalšie prekvapenie. K predobjednávkam dostanete 1:43 model Lamborghini Centenario od Buraga! Ako zberateľ modelov som rád, že si Microsoft za svojho partnera vybral práve talianske Burago, ktoré vyrába veľmi kvalitné modely bez ohľadu na veľkosť. Teraz lentreba dúfať, že akcia nebude platiť len pre americký Gamestop, ale že sa dostane aj do ďalších kútov sveta. Niečo nám ale hovorí, že sa tejto akcie dočkáme časom aj u nás. Naše obchody konieckoncov už teraz píšu, že Xbox One S bude k dispozícii začiatkom budúceho mesiaca a nie koncom, ako bolo pôvodne plánované.

Burago Lamborghini Centenario Forza

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *