Xbox One S nielen v bielej farbe!

Colorware Xbox One S

Tak to nakoniec vyzerá, že Xbox One S bude dostupný vo viacerých farbách. Len teda tie ďalšie farby nemôžete žiadať od Microsoftu. Microsoft totiž uviedol nový Xbox One S len v jednej, bielej farbe, ale firma ColorWare Inc. sľubuje, že už budúci týždeň si môžete začať užívať Xbox One S vo farbe, ktorá vám najviac šmakuje. Takže ak sa vám páči čierna, vďaka ColorWare môže byť váš sen realitou. Nevedno však, či táto tech-tuningová firma plánuje uviesť aj nejaké limitované edície, alebo bude ponúkať všetko v neobmedzenom množstve. Dnes už majú totiž niektoré produkty vypredané, ako napríklad upravený DualShock 4 Jurassic.

V ponuke má však čerstvú novinku, Xbox One Elite Controller „Oblivion“ a „Titan“. Spomínaná firma sa postarala aj o zaujímavý kúsok, ktorý vidíte na fotke vyššie. Len teda upravená konzola stojí o trochu viac, než klasická. Plus možnosť expedovania do celého sveta.

Oficiálna stránka ColorWare s celou ponukou je tu

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *