Microsoft rozdáva Xbox Onesie!

Xbox Onesie

Xbox Onesie, to je štýlový overal od Microsoftu, ktorým chce táto firma prezentovať svoj najnovší Xbox. Overal zaujal mnohých našich čitateľov a veríme, že ich poteší aj táto správa. MajorNelson na svojom profile oznámil, že má 5 kusov, ktoré rozdáva!

Overal bol predstavený austrálskym Microsoftom a preto sa dajú mikiny najrýchlejšie zohnať práve tam. Microsoft by však rád potešil aj ľudí v iných regiónoch a zrejme preto tu máme tento giveaway, z ktorého si 5 šťastlivcov odnesie svoju onesie. Ako sa dostať do súťaže? Jednoducho stačí, keď kliknete na tento odkaz a napíšete, pri ktorej hre plánujete tento overal používať. Zápis do súťaže prebieha do 1. septembra/září, kedy MajorNelson informuje víťazov o cene a zároveň updatuje post, v ktorom sa podelí o mená výhercov. Víťaz si môže zvoliť veľkosť (S, M, L, XL), farbu (biela alebo čierna) a gamertag alebo meno, ktoré chce mať na svojej onesie.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. TimeSplitter píše:

    Diky za info, zkusil jsem stesti. 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *