Microsoft Photos App príde na Xbox One

Microsoft Photos

Xbox One dostane v blízkej dobe novú aplikáciu od Microsoftu. Tentoraz pôjde o starú známu Photos aplikáciu z Windows 10, ktorá umožní na Xboxe pozerať fotografie z USB alebo možno aj screenshoty.

Tie sa dnes dajú pozerať len cez Upload Studio alebo na webe Xboxu. S príchodom Microsoft Photos aplikácie by sa to ale mohlo zmeniť. Už v popise sa spomína možnosť organizovania a úpravy, takže by táto foto-appka nemala byť nijak ukrátená oproti PC. Podľa popisu by sme tu mohli vytvárať a spravovať albumy, čo by bolo výhodou pre nás, recenzentov. Screenshoty by sme mohli jednoducho presunúť priamo z konzoly na USB a nemuseli by sme čakať, až sa nahrajú na cloud.

Aplikáciu vidia v ponuke zatiaľ len členovia Xbox Preview, po stiahnutí sa zobrazí len Coming Soon obrazovka. Zároveň sa tu dá hovoriť o hlbokom prepojení s OneDrive, keďže Microsoft spomína, že „Vaše fotky a videá prídu čoskoro na Xbox One.“ a správa, že máme sledovať novinky. Takže, Microsoft zjavne plánuje formálne ohlásiť foto-aplikáciu. V redakcii tak trochu dúfame aj v predstavenie PowerPoint Viewer s podporou Kinectu.

Microsoft Photos Coming Soon to Xbox One

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *