Halo App pre Windows 10 bude vašim novým domovom

Halo App Windows 10

Halo Waypoint už svoj význam na Xboxe 360 stratil, ale nestratil význam ako-taký. Microsoft mu dáva ďalšiu šancu na PC. Oznámil, že už v najbližších dňoch vyjde oficiálna Halo App pre Windows 10, ktorú isto oceníte.

Halo App bude v podstate slúžiť ako také desktopové stredisko pre vás a pre Master Chiefa. V aplikácii nájdete News týkajúce sa všetkého, čo nejak súvisí s univerzom, no a dôležitou súčasťou bude launcher pre jednotlivé počítačové hry Halo. Takže niečo ako Battle.net. V blízkej dobe tu budú hry Halo Wars: Definitive Edition, Halo Wars a editor máp Halo 5: Forge. Ten vlastne ponúkne multiplayer, čo je asi hlavný dôvod, prečo má požiadavky klasickej PC hry a žere 60GB miesta na disku.

Halo App bude mať aj nejaké tie podobnosti s Forza Hub appkou. Budete tu dostávať bonusy do hier, čo je motivátorom pre stiahnutie aplikácie na počítač. Pre Forgerov tu budú zároveň uverejňované videonávody, najlepšie hodnotené fanúšikovské mapy, herné klipy a ďalšie veci.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *