AirServer: Odteraz môžete používať AirPlay aj s Xbox One

AirServer Xbox One AirPlay

Xbox One vkročil do sveta aplikácií pravou nohou a tak to aj vyzerá. Už teraz sa dajú na Xbox One zohnať rôzne zaujímavé aplikácie, z ktorých mnohé sú celkom užitočné. Jednou takou je nepochybne AirServer.

Užívatelia Apple produktov už zrejme tušia, na čo sa bude táto aplikácia sústrediť. Je to vlastne AirPlay klient, ktorý zabezpečí, že si na Xbox One môžete streamovať hudbu a obraz zo svojho iPadu, iPhonu alebo Macu. Geniálna vec, ak idete niečo prezentovať a potrebujete k tomu dodatočný hardvér, ktorému veríte a nechcete vyhadzovať desiatky eur za Apple TV. Aplikácia na Xbox One tiež umožňuje prehrávať hudbu na pozadí počas hrania, i keď táto funkcia vraj v prvej verzii nefunguje tak, ako by mala. Ale tak očakávame update, ktorý túto chybu opraví.

Bonusom je podpora pre multi-room AirPlay, takže ak máte viacero bezdrôtových (WiFi) reproduktorov, Xbox s nimi vďaka tejto aplikácii nebude mať problém. Mimochodom, je to úplne prvý spôsob, ako si k Xboxu pripojiť bezdrôtový reproduktor a rieši to aj moju dilemu, či si mám vybrať Harman/Kardon Aura alebo Harman/Kardon Aura Studio. Jeden je bezdrôtový a druhý má port, ale je o 100€ drahší.

AirServer Xbox Edition
AirServer Xbox Edition
Developer: App Dynamic ehf.
Price: SG$29.25

via 9to5mac

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *