Rainbow Six: Siege láka na druhý rok plný nového obsahu

Rainbow Six Siege

Rainbow Six: Siege je tu s nami už rok a hoci to spočiatku nebola najpopulárnejšia hra, postupne si získala fanúšikov vďaka bezplatnému obsahu. Hra je však na trhu už rok a vyšiel všetok obsah, ktorý mal tento rok vyjsť.

Ubisoft sa však zaviazal, že Rainbow Six: Siege bude zásobovať novým obsahom aj po budúci rok, pričom expanzie by mali byť tiež bezplatné, tak ako v tomto roku. Tvorcovia na Twitteri oznámili podporu jednoducho oznámením, že uplynulý rok bol skvelý a že sa tešia na ďalší rok plný nového obsahu. Viac k pripravovanému obsahu nepovedali, no je možné, že hra dostane ďalšie mapy, nových operátorov a aj nové zbrane. Presne tak ako tento rok. Čo sa týka hráčskej základne, tá sa odhaduje naprieč všetkými platformami na až 10 miliónov ľudí. Veľmi tomu mohla napomôcť špeciálna, odľahčená a bezplatná verzia Rainbow Six Siege pre PC.

Rainbow Six Siege Art of Siege Guide

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *