Rainbow Six Siege zdražie

Rainbow Six Siege Complete Edition
Väčšine hier sa nestáva, že by časom nabrali na hodnote. Nájdu sa výnimky ako napríklad jednotlivé tituly Pokémon alebo vzácne collectorky, ale aby došlo k zdraženiu dvojročnej hry kvôli novému obsahu? Vitajte v roku 2018.

Ubisoft už minulý týždeň oznámil, že v treťom roku prevádzky bude predávať Rainbow Six Siege v troch edíciách pre konzoly. Tie zahŕňajú štandardnú edíciu, Year 3 Gold edíciu a tiež Complete edíciu, ktorá obsahuje obsah zo všetkých troch Season Passov. Už krátko po tom sa objavila doplňujúca informácia o cenách, ktorá však veľa ľudí nepotešila a pri všetkej úprimnosti môžeme povedať, že ich pekne nas*ala.

Ubisoft totiž naplánoval zvýšenie cien. Pôvodne sa týkalo aj základnej edície, ktorá dnes stojí 39,99€ a po novom mala stáť 59,99€. Bonusom pre hráčov malo byť 600 R6 kreditov a 10 Outbreak balíčkov s tématickými doplnkami. Inak sa jednalo o štandardnú edíciu v Advanced prevleku. Ubisoft však na základe negatívnej odozvy od tohto plánu upustil. Na druhú stranu, naďalej plánuje predávať Year 3 Gold a Complete edície hry za drahšie. Budú o 20€ drahšie – teda 89,99€ a 129,99€.

Rainbow Six Siege Year 3 SKU

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *