Take-Two pripravuje dva filmy postavené na herných sériách

Rockstar Games

Filmy podľa hier dostávajú druhý tretí štvrtý dych. Ubisoft to odštartoval minulý rok s Assassin’s Creed (ktorý nakoniec nebol taký dobrý), plánuje natočiť The Division a neskôr sa zrejme vrhne aj na iné značky. Čakať tiež máme film Minecraft (seriously?) a Take-Two sa nechalo pohltiť týmto trendom tiež.

CEO vydavateľského domu Strauss Zelnick to potvrdil pre magazín MCV. Nepovedal bližšie detaily, no povedal, že to súvisí s 2 sériami, ktoré patria Take-Two. Vydavateľstvo však disponuje množstvom zaujímavých sérií, ktoré by sa mohli dočkať filmovej adaptácie. Alebo po množstve zlyhaných pokusov radšej ani nie. Však, Max Payne?

Take-Two však chce mať istotu, že to, čo sa dostane na strieborné plátno, nebude sračka. Natáčanie a produkciu budú financovať hollywoodske štúdiá, ale kreatívne úlohy bude mať pod palcom stále Take-Two. Takže vlastne scenár a réžiu majú na starosti priamo vývojári, zatiaľ čo techniku a hercov poskytne Hollywood. Takže to vyzerá, že možno práve Take-Two spraví drastickú zmenu a herné filmy z jeho produkcie nebudú ryžovať na značke, ale budú mať aj kvalitu hodnú lístku do kina. Zároveň to asi znamená červenú pre Uwe Bolla.

Ktoré série od Take-Two by sa však mohli dočkať filmov? Okrem GTA a Red Dead mu patria aj značky ako Mafia, Borderlands, BioShock alebo Midnight Club. A dokonca aj značka AGENT, o ktorej sme už dlho nepočuli.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *