Need for Speed No Limits VR si užijete už tento týždeň, ale má to jeden veľký háčik

Need for Speed No Limits VR

Už aj EA vstupuje do sveta virtuálnej reality. Narozdiel od Ubisoftu však svoju púť začína na mobiloch a uvádza Need for Speed: No Limits VR. Je to teda vylepšená first-person verzia pôvodnej závodnej hry, ktorá je tu už asi dva roky.

Vo VR verzii však ponúkne No Limits úplne nový rozmer hrania, keďže závody teraz budú ešte intenzívnejšie. Samozrejme nejde len o nejaké demo, ale ide o plnohodnotnú hru. Na mobiloch tak ide o skutočný unikát. Hra má celkovo ponúknuť kariéru so 60 eventmi a na výber bude až 30 áut známych z pôvodnej hry. Znovu tak sadnete do svojho Subaru BR-Z, Fordu Focus alebo ak ste už získali niečo pokročilejšie, tak do Porsche. Bohužiaľ to má aj svoje obmedzenia. Hru si môžete vychutnať zatiaľ len na mobiloch s podporou Daydream. K nim patria Google Pixel, Google Pixel XL, Moto Z a Moto Z Force. Takže na Slovensku si to užijete skôr len na posledných dvoch menovaných. Ak by ste už ale náhodou mali niektorý z menovaných, prípadne v budúcnosti zoženiete iné Daydream zariadenie, tak si zapíšte dátum 15.12., vtedy hra vychádza v Google Play.

Ja a spolu so mnou aj mnohí ďalší, ktorí Daydream mobily nemajú, si musíme počkať. Ako majiteľ Galaxy S7 edge dúfam, že sa No Limits VR dostane aj na Gear VR. To by ma veľmi potešilo a vtedy by som neváhal s publikovaním prvej recenzie VR hry. Už teraz si však môžete prečítať naše dojmy z virtuálnej reality HTC Vive, ktorá môže byť v budúcnosti dostupná aj pre Xbox Scorpio.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *