Nové Deals with Gold sú tu, ako predvoj pre gigantický koncoročný výpredaj

Metro Redux

Dnes tu sú asi posledné tohtoročné Deals with Gold. Ponuka je o niečo menšia než v predošlých týždňoch, zato tu nájdeme zopár hitoviek.

Zrejme takto nás chce Microsoft lákať na pripravovaný obrovský výpredaj, ktorý odštartuje už tento štvrtok a potrvá až do takmer polovice januára/ledna! V najbližších týždňoch sa nám tu prestrieda cez 350 zliav a bude to doposiaľ najväčší vianočný výpredaj na Xboxe. Jeho súčasťou má byť aj zľava na členstvo Xbox Live Gold. To má byť dostupné už od 1 dolára, aspoň podľa traileru, ale ako presne to funguje, nie je známe. Uvidíme. Ale teraz tu máme ponuku čerstvých zliav, ktoré platia až do budúceho utorka. Je tu Metro, niekoľko dielov Resident Evil, Blood Bowl 2, zopár typických zliav a zase raz tie zľavy na postavy do Dead or Alive 5: Last Round. Som jediný, kto má už v tejto japonskej bojovke totálny bordel?

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *