Deals with Gold prinášajú zľavy na viacero tohtoročných titulov

Styx: Shards of Darkness
Ďalší týždeň sa začal a ako už býva zvykom, na Xbox Store sa začala nová vlna zliav dostupných pre zlatých členov Xbox Live.

Medzi zľavami nájdeme tento týždeň viacero kurozít a indie titulov, medzi ktorými nájdeme aj český titul Dex, momentálne v 50% zľave, ako aj dve kolekcie hier Mega Man, zrejme kvôli nedávnemu oznámeniu Mega Man X kolekcie a Mega Man 11 pre Xbox One a ďalšie platformy.

Okrem toho je v zľave napríklad FlatOut 4: Total Insanity, teraz v 60% zľave a prekvapením je 70% zľava na Premium Pass do Battlefield 1. Inak povedané, hráči, ktorí majú záujem upgradovať na Battlefield 1 Revolution, ušetria. Ďalej je k dispozícii aj spin-off zo série Of Orcs and Men, Styx. Tento rok sa dočkal pokračovania Shards of Darkness, ktoré je teraz dostupné so 75% zľavou, rovnako ako kolekcia oboch častí. Ďalšou hrou v zľave je soulsovka The Surge, ktorá sa dočkala nového rozšírenia A Walk in the Park. A tiež je v zľave krátka, zato ale krásna hra Refunct so skvelým soundtrackom.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *