Ghost Recon: Wildlands prináša vyššie rozlíšenie a dodatočné grafické vylepšenia na Xbox One X

Ghost Recon Wildlands
Okrem toho, že Ubisoft pripravuje veľkú aktualizáciu režimu Ghost War, pred mesiacom tiež vydal 4K patch pre Xbox One X. Hra beží už nejaký čas vo vyššom rozlíšení na PS4 Pro a tak je zaujímavé sa pozrieť, ako sa Ubisoft rozhodol využiť dodatočný výkon Xboxu.

DigitalFoundry porovnali hru na oboch konzolách a potvrdili, že hra vyzerá na Xbox One X oveľa krajšie. Okrem toho, že beží v 1800p rozlíšení (PS4 Pro verzia beží pri 1440p), hra prešla početnými grafickými vylepšeniami. Tieto vylepšenia boli prevzaté z PC verzie, ktorá ponúka širokú škálu vychytávok.

Na Xbox One X sa tak dostali textúry terénu vo vyššom rozlíšení a vylepšenú teseláciu, vďaka čomu má terén oveľa krajší a realistickejší vizuál, než verzia na PS4 Pro. Taktiež pribudla vyššia vykresľovacia vzdialenosť detailných objektov a textúr a vylepšené anisotropické filtrovanie. Hráčov tiež poteší stabilný 30fps framerate, s čím mala hra na Xbox One problémy.

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *