Ubisoft priblížil informácie o Jungle Storm update pre Ghost Recon Wildlands

Ghost Recon Wildlands
Ubisoft tento rok nadviazal na koncept multiplayerovej clancyovky v Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Hra síce spočiatku nebola až taká populárna, ako by hráč očakával, ale postupné updaty sa postarali o jej vylepšenie a keď bola nedávno dostupná úplne zadarmo na celý víkend, rozdiely bolo vidno.

Ghost Recon sa začiatkom októbra/října dočkal expanzie Ghost War. Tá rozšírila hru o rovnomenný PvP režim, v ktorom sa proti sebe postavia dva štvorčlenné tímy a bojujú na otvorených mapách, kde je na víťazstvo dôležité si prispôsobiť taktiku podmienkam prostredia, či už ide o čas alebo o počasie. Navyše, expanzia sa čoskoro dočká aktualizácie Jungle Storm Update.

Aktualizácia vychádza už tento štvrtok a prinesie dve nové triedy, z čoho jedna bude odhalená pri vydaní a druhú poznáme už teraz. Pathfinder má svoju taktiku založenú na stealthe, nosí bojový luk a nevedia ho zachytiť drony. Taktiež pribudne Ranked Play, ako aj nové zbrane a zmeny v gameplayi. Režimy Elimination a Uplink sa tiež dočkajú nových máp.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *