LEGO Worlds ponúkne české titulky

LEGO Worlds

LEGO Worlds vychádza na Xbox One už budúci mesiac a teraz sme obdržali informácie, že hra ponúkne české titulky.

Novinka od Warner Bros. sa tak v podstate zaradí k minimu hier, ktoré sú dostupné na dnešné konzoly aj s českými titulkami. V tejto hre ich však isto oceníte, keďže hra ponúka množstvo questov a možnosti, ako upravovať svoj LEGO svet. Vlastne môžeme povedať, že je to taký LEGO Minecraft, len grafika je tu nie je až tak kockatá. Zároveň je to prvá hra z univerza LEGO, ktorá ponúkne takúto „výsadu“ pre náš región.

V hre nechýba prakticky nič, čo sme nevideli pri LEGO kockách. A aj keď vám umožní budovať vlastné svety podobne ako Minecraft, hra ponúkne širší výber zvierat a aj rôzne vozidlá. Takže vybudovať vlastné mesto aj s letiskom či predajňou áut nebude problém. Okrem toho sa v hre objavia rôzne questy a vlastne sa dá povedať, že sa v tomto prípade hra inšpiruje aj open-worldami od Bethesdy. Takže je možné, že hra zaujme nielen detské publikum, ale aj starších hráčov, ktorí ale vyrastali na Minecrafte, na inštalovaní modov do GTA a tak ďalej.

LEGO Worlds vychádzajú už 24.2.2017 za cenu 24,99€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *