Xbox Game Pass sa rozšíri o viaceré tohtoročné hry

DiRT Rally 2.0

Tento mesiac je nabitý novinkami, no ak sa vám zachcelo zahrať starších hier, Game Pass vám to umožní. Do jeho ponuky sa totiž dostanú aj jarné releasy ako Jump Force alebo DiRT Rally 2.0.

Dve novinky môžeme očakávať už zajtra, 19. septembra. Do ponuky pribudne bojovka z dielne Bandai Namco, oslavujúca 50. výročie Weekly Jump Magazine s tými najikonickejšími anime postavami. V tých najhlavnejších úlohách nájdeme postavy z Naruta, Dragon Ball Z alebo One Piece. Rovnako tak sa však mihnú aj postavy z Bleach, Death Note či Yu-Gi-Oh!. Pripomenieme len, že bojovka Jump Force vyšla 14. februára/února 2019.

Súčasne s ňou sa v ponuke objaví ďalšia tohtoročná záležitosť, Bloodstained: Ritual of the Night z 18. júna/června 2019. Ide o akčnú RPG podanú metroidvania štýlom, takže nás čaká 2D otvorený svet, ktorý uvidíme takmer výhradne z boku. Hráte za sirotu Miriam, ktorá bola poznačená kliatbou. Tá ju postupne mení na kryštál. Aby zachránila nielen seba, ale aj celé ľudstvo, musí sa prebojovať démonmi ovládnutý Gebelov hrad.

Koncom mesiaca, 26. septembra/září sa ponuka rozšíri o závody DiRT Rally 2.0. Simulátor rally závodov od Codemasters ponúka možnosť vychutnať si ikonické rally etapy z celého sveta v realistickej 4K grafike. Na výber je tiež z hojného množstva áut a na rozdiel od licencovanej WRC hry ponúkne dynamickú kariéru a hlbšie live service prvky. Hra tiež poteší svojim Year One Passom. Ten ponúkne prístup k celkom štyrom sezónam obsahu, čo zahŕňa 11 nových tratí a 24 nových áut, plus oficiálne aktualizácie licencovaného režimu FIA World Rallycross Championship. Hra vyšla 26. februára/února 2019.

Okrem závodov na nás čaká aj odpoveď TT Games na Minecraft, LEGO Worlds. Hra vyšla už skôr a jedná sa vlastne o LEGO Minecraft. V hre je dostupné množstvo svetov, ktoré môžete postupne explorovať, no najmä vám hra umožní všetky svety zastavať svojimi vlastnými výtvormi, alebo môžete použiť už existujúce modely LEGO známe aj z reálneho sveta. Samozrejmosťou je aj co-op multiplayer.

No a finálnym prídavkom je minuloročná real-time taktická roguelite stratégia Bad North: Jotunn Edition. V hre chránite svoje idylické ostrovné kráľovstvo pred hordami vikingov, pred ktorými sa zároveň snažíte ujsť a zachrániť pritom celé obyvateľstvo. Taktika je v tejto hre tým najdôležitejším, čo musíte robiť.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Mám objednané HCT Vive Cosmos, a zkusím propojit Xbox a helmu a zahrát si Dirt 2 v cinematics modu (tedy pokud po půjde). Sice to nebude real VR, ale když šlo hrát v cinematics hry na PS VR, tak to třeba taky půjde…uvidím…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *