LEGO Worlds posunuté na marec/březen

LEGO Worlds

LEGO Worlds si nakoniec budúci mesiac nezahráme. Možno v reakcii na fantastickú ponuku Games with Gold bolo vydanie hry odložené na 10. marec/březen.

Odklad vydania platí pre všetky platformy, na ktoré hra vyjde, teda aj na Xbox One. Ide pritom o celkom lacnú hru, ktorá stavia na podobnom princípe ako Minecraft, len s rozdielom, že má aj questy a že sa tu dá budovať obrovské množstvo vecí vrátane áut alebo lietadiel. Taktiež obsahuje nástroje pre úpravu povrchu vo veľkom a svet je tiež plný všemožných zvierat aj nebezpečných nočných nepriateľov.

Hra ako taká je určená hlavne pre mladšie publikum a práve jemu ukázali tvorcovia priateľské gesto. Ako už potvrdila Cenega, tak LEGO Worlds bude prvou hrou z tohto univerza, ktorá ponúkne české titulky. Do budúcna by ich mohli obdržať zrejme aj ďalšie hry, ako napríklad LEGO City Undercover. To vychádza tiež v priebehu tohto roka.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *