LEGO City Undercover má dátum a vyjde skôr, než sme čakali

Lego City Undercover

Jedna z hier, na ktoré sa ja osobne veľmi teším, je LEGO City Undercover. Takéto policajné GTA bolo najprv exkluzivitou pre Wii U, no Warner chce, aby sme si hru užili všetci. A tak s koncom jednej generácie konzol padla aj exkluzivita a LEGO City Undercover vyjde už o necelé dva mesiace aj na Xbox One.

Dnešný deň je však pre túto hru a jej fanúšikov naozaj významný, pretože TT Games a Warner Bros. oznámili dátum vydania, ktorý je stanovený na 4.4.2017 pre Xbox One, PlayStation 4, PC a aj pre Nintendo Switch. Súčasne pri tejto príležosti vyšiel trailer, v ktorom môžeme opäť vidieť hlavného hrdinu – policajta Chase McCaina, ktorého úlohou je zneškodniť zločinca Rexa Furyho v otvorenom svete Lego City. Obrovskou novinkou pre nové diely je aj kooperatívny režim pre 2 hráčov, po vzore ostatných LEGO hier.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *