Kinect dostane čoskoro vylepšenú podporu pre Beam

Xbox One Kinect

Hier pre nový Kinect nie je veľa, no to ešte neznamená, že by bol tento doplnok úplne irelevantný. Využitie si nachádza na PC, ale aj pri streamovaní hier cez Beam. A čoskoro dostane vlastný update.

Nepôjde však o hardvérový refresh, namiesto toho Kinect dostane softvérovú aktualizáciu, ktorá ho obohatí o nové funkcie. Tie súvisia práve so službou Beam a teda so streamovaním hier. Viceprezident divízie Xbox Mike Ybarra už potvrdil jednu funkciu, ktorá sa v tomto update nachádza. Je ňou zoom, teda možnosť priblíženia kamery bližšie k streamerovi. Takúto vychytávku Kinect zatiaľ nemal a tak ide o niečo úplne nové. Zároveň to môže naznačovať, že Microsoft nestratil záujem o senzor a že ho plánuje aj naďalej podporovať a možno časom vydá redesign inšpirovaný Xbox One S a možno Scorpiom.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *