Príďte si vyskúšať Nintendo Switch naživo už túto sobotu

Nintendo Switch Pre-Launch Event

Máte nejaký plán na víkend? Ak nie a chcete zažiť niečo naozaj výnimočné, niečo, čo sa podarí len raz za pár rokov, tak určite navštívte Kongresové centrum Praha. Práve v ňom sa totiž bude konať exkluzívny Nintendo Switch Pre-Launch Event, na ktorom si budete môcť túto novinku vyskúšať vo vlastných rukách.

V sále Panorama na 1. poschodí bude už túto sobotu, 25.2.2017, dostupných až 30 konzol Nintendo Switch, na ktorých si budete môcť užiť viaceré tituly, ktoré na tejto platforme uvidíme. Jedná sa o launch tituly, ale aj uvidíme aj zopár hier, ktoré vyjdú o trochu neskôr, pretože je v nich ešte stále čo vylaďovať. Medzi titulmi však uvidíme lákavú pohybovú kompiláciu 1-2-Switch, bojovku ARMS a tanečný Just Dance 2017. Spomedzi nepohybových hier tu je Mario Kart 8 DeluxeSplatoon 2, najnovšia ZeldaSuper Bomberman SSnipperclips.

Na to, aby ste sa mohli eventu zúčastniť, nepotrebujete platiť za vstupné. Čo ale musíte spraviť, je potvrdiť svoju účasť na Facebooku, aby bolo jasné, že to s vyskúšaním novej konzoly myslíte vážne. Vzhľadom k aktuálnemu záujmu na sociálnej sieti treba počítať s tým, že môžu vznikať fronty a čakačky. Priestory budú prístupné verejnosti od 9:00 do 19:00. Akciu zabezpečuje distribútor ConQuest Entertainment a.s., oficiálny distribútor Nintenda pre ČR a Slovensko.

Nintendo Switch

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *