Nokia 3310 ukázaná, ponúka mierny redesign, farebný displej a fotoaparát!

Roky. Roky špekulácií, roky prianí, roky fanúšikovských vtipov o nezničiteľnosti. Hype okolo Nokie 3310 pretrváva roky a začal rásť zhruba v čase, kedy ľudia zistili, že smartfóny sú ďaleko náchylnejšie na rozbitie, než ich tlačítkoví predchodcovia. A výsledok? Dnes bola ukázaná nová Nokia 3310!

Nová Nokia 3310 bola odhalená ako absolútna čerešnička na torte hodinovej konferencie Nokie na veľtrhu MWC 2017 v Barcelone, kde už čoskoro uvidíme aj mobily ďalších značiek. Nová 3310 má so svojou predchodkyňou spoločnú ikonickú prednú masku aj modro-bielu farebnú kombináciu. Telefón však prešiel výraznou modernizáciou a má väčší, farebný displej, tmavé sklo okolo displeja (pretože to je štýlovejšie) a kvôli pokročilosti systému S30 má trochu zmenené „horné“ tlačidlá. Sú skrátka väčšie. No a čo sa týka zadnej strany, tá sa zmenila na nepoznanie vďaka fotoaparátu, ktorý tu je absolútnou novinkou.

Nokia 3310 má 2.4-palcový displej s rozlíšením 240 x 320 bodov, na ktorom si okrem novšieho rozhrania zahráte aj vynovenú verziu obľúbenej hry Snake. Tentoraz ide o reboot hernej série, pretože sa volá už iba „Snake“. Displej je tiež chránený dodatočnou antireflexnou vrstvou, takže sa bude dať dobre čítať aj na priamom slnku, hoci boli plasty vymenené za sklíčko. Ale hádam je plastové a nerozbitné, podobne ako bolo na pôvodnej 3310. Veľa spoločného majú mobily aj v oblasti výdrže batérie, Nokia sľubuje 22 hodín hovoru na jedno nabitie. Teda inak povedané, týždne používania na jedno nabitie? Cena bola stanovená na 49€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *