Prichádza vynovená Nokia 3310!

Nokia 3310

Priania našej redakcie, priania vás a priania miliónov ďalších osôb boli vypočuté! NOKIA 3310 sa už čoskoro vráti späť do predaja a predávať sa bude za naozaj killer cenu! Dokonca veríme, že to bude skutočný „iPhone killer“ a že naozaj pošramotí reputáciu dnešného najobľúbenejšieho mobilu na svete.

Nokia 3310 by mala podľa správ odhaliť svoj návrat na veľtrhu MWC 2016, ktorý sa koná už koncom mesiaca. Telefón by mal byť pritom lacný, s cenou okolo 60 dolárov a mal by ponúknuť presne to, čo je pre Nokiu 3310 typické. Takže očakávame nezničiteľnosť, možno použitie prémiových materiálov a nejakú tú prémiovosť naviac. No a samozrejme aj nejaký ten menší redesign, prípadne podporu moderných 3G sietí a tak ďalej. Skrátka, niečo, na čom sme v redakcii Xboxeru pracovali už dlhšiu dobu a volali sme to projekt Titanium. Áno, vážne sme dostali nápad vytvoriť upgradovanú 3310 s telom z titanu, hoci naše prvé prototypy disponovali lacnejším hliníkom.

Okrem nej by mala spoločnosť oznámiť aj telefóny Nokia 3 a Nokia 5, ale to už budú smartfóny.

Nokia 3310

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *