Voodoo Vince Remastered odhalí svoj dátum vydania už budúci týždeň

Voodoo Vince Remastered

Jedna z hier, ktoré boli oznámené bez väčších fanfár, je Voodoo Vince Remastered. Jedna z dvoch oznámených klasík od Microsoftu, ktoré sa v priebehu tohto roka dočkajú re-releasu na Xbox One a Windows 10.

Voodoo Vince Remastered bol oznámený však už v októbri a Microsoft mu vydal trailer, ktorý mal do dnešného dňa len 22 000 videní. Je však už isté, že hra naozaj vyjde a postavička, ktorá brázdila ulice starého mestečka, vyjde ešte teraz na jar. A aby toho nebolo málo, Phil Spencer v čerstvom rozhovore potvrdil, že dátum vydania bude oznámený už budúci týždeň! Ako potom môžete vidieť na videu nižšie, tak Voodoo Vince: Remastered bude mať v podstate rovnakú geometriu ako na prvom Xboxe, len dostane textúry vo vyššom rozlíšení a bude podporovať Xbox One, Xbox One S a počítače s Windows 10.

Na hre Voodoo Vince: Remastered pracujú pôvodní tvorcovia, ktorí si v tlačovej správe zaspomínali na staré časy. Spomenuli, že Microsoft tento nápad odmietol hneď dvakrát, no nakoniec sa rozhodol pritakať a hru si vzal pod svoje krídla a vydal ju na Xbox. Odvtedy bola hra vo vývoji celé dva roky, no vyšla celkom neskoro: v čase, kedy už vychádzal Xbox 360 a vyšlo množstvo iných hier. Spätná kompatibilita na Xbox 360 nebola možná kvôli špeciálnemu kódu, ktorý na novom hardvéri nefungoval. Remaster však chceli fanúšikovia a majú ho mať – dnes, v roku 2017.

Vynovená verzia, ktorá vznikla ako tajný projekt, bude bežať pri 1080p 60fps, podporuje 16:9 pomer strán a má od základov prerobený engine, nové textúry a efekty. Samozrejmosťou je už podpora Xbox Live a spolu s ňou aj achievementy. Hra tiež podporuje vibrácie ovládača, čo do pôvodnej verzie tvorcovia nestihli zahrnúť.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *