State of Decay 2 ponúkne tri mapy pri vydaní

State of Decay 2

Po obavách zo zrušenia ďalších projektov si môžeme vydýchnuť, Undead Labs sa rozhovorili o pripravovanej Xbox exkluzivite State of Decay 2. Už nás lákali na E3, kde oznámia dátum vydania a teraz trochu približujú herný svet.

Ešte minulý rok autori povedali, že hra bude približne trikrát taká veľká ako pôvodný diel. To sme pochopoili tak, že mapa bude trikrát väčšia, ale vec sa má trochu inak. Zakladateľ štúdia Jeff Strain na blogu zverejnil, že hra ponúkne v čase vydania tri mapy a každá z nich bude asi tak veľká ako mapa v predošlej hre. Každá mapa bude inak zameraná, ponúkne unikátne prostredie, typy misií a bude v nich treba využívať iné stratégie.

Rozhodnutie rozdeliť mapu na tri časti súvisí s tým, že tvorcovia chcú predísť stereotypu, aby hráči nemali po čase pocit obohranosti. Aj keď ja si dovolím povedať, že v takom San Andreas som strávil stovky hodín a dodnes z neho nemám pocit stereotypu. Na blogu ešte píšu, že toto rozdelenie im dáva možnosť hru rozširovať do budúcna, obohacovať ju o nové mapy a tým pádom prinášať DLC. Či však budú tieto mapy bezplatné ako pri iných moderných hrách alebo budú platené, je zatiaľ veľkou neznámou.

via State of Decay

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *