PS4 trápi invázia švábov

PS4 Cockroaches

Možno to znie ako z nejakého komediálneho hororu, ale je to tak. Konzoly PS4 trápi invázia švábov, ktorí sa veľakrát zvyknú usadiť v útrobách konzoly, kde pri privysokom teple umierajú. Sony tento problém dokonca odmieta riešiť.

Problém je v tom, že chladiace výduchy na konzolách PS4 sú tak veľké, že sa cez ne ľahko dostanú šváby a iné tvory, ktorým tu je teplo. Tvorom je tu pohodlne jednak pre veľké „dvere“ a jednak preto, že PS4 má vstavaný zdroj, vďaka ktorému je ešte teplejšia než klasický Xbox One. Doň sa z času na čas tiež dostane nejaký tvor, ale deje sa tak v niekoľkonásobne menšej miere.

PS4-Back

Samozrejme, keď má toho PS4 v sebe viac, než by mala mať, tak sa začínajú problémy. Viac sa prehrievajú a môžu prestať fungovať. Vtedy nič-netušiaci užívateľ pošle konzolu do servisu a tam na nich čaká prekvapenie. Napríklad v servise XCubicle na Manhattane si prejde dezinsekciou minimálne jedna PS4 každý týždeň. A to je dôvod, prečo si servis začal pýtať 25$ za opravu. Šváby sú mnohokrát priškvarené na zdroji, kde je im najteplejšie. No a ako bonus, veľakrát treba zo základnej dosky zoškrabávať výkaly.

Inváziu švábov v konzolách PS4 si všimli aj ostatné servisy. Jeden zo servisov dokonca povedal, že aspoň polovica servisovaných konzol v sebe ukrýva aspoň jedného návštevníka. Veľakrát ide o konzoly, ktoré sú položené na ležato, ukryté v tmavých a uzavretých priestoroch ako sú mediálne centrá.

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *