Forza Horizon 3 dostane bláznivú Hot Wheels expanziu

S expanziami do Forzy Horizon 3 sa Turn10 poriadne rozbehli a nielen, že ponúkajú Car Pass s prístupom k novým autám, ale vôbec prvýkrát vydali Expansion Pass, ktorý zabezpečuje prístup k dvom expanziám mapy.

O prvej bolo jasné, že to bude niečo na štýl Storm Islandu v predošlom dieli. A v konečnom dôsledku mali špekulátori pravdu, prvou expanziou do Forzy Horizon 3 bola ľadová Blizzard Mountain. Lenže potom nastala otázka, čo bude druhá expanzia? Väčšina z nás si istotne predstavovala nejakú úplne novú lokalitu, napríklad Nový Zéland, no vec sa má trochu inak. Druhou veľkou expanziou je Hot Wheels.

Známe autíčka z detstva sa nám vrátia na obrazovky a v Austrálii nás s nimi čaká hrsť bláznivých závodov. Tie sa konajú v novej lokalite, ktorú tvorí 6 menších ostrovov prepojených s gigantickou sieťou Hot Wheels tratí. To znamená, že uvidíme skokanské mosty, loopy, mechanické dinosaury, prudké zákruty… Dokonca tu je Stunt Swap funkcia, s ktorou viete upraviť celé časti trate! Skrátka je toho veľmi veľa a najlepšie bude, keď si pozriete screenshoty, trailer a počkáte na livestream, ktorý sa koná 8. mája/května večer. To je deň pred vydaním expanzie.

Držitelia Expansion Passu ju budú mať zadarmo. Ostatní si ju môžu kúpiť samostatne cez Xbox Store za 20€. Expanzia, vďaka ktorej Forza Horizon 3 začne konkurovať Trackmanii a GTA Online, ponúkne aj novú kariéru, ktorú zakončí epické finále na okruhu Hot Wheels Goliath. Tiež ponúka 28 nových achievementov (500G), nové multiplayerové trate, Playground Arénu a 10 nových áut. K nim patrí aj jeden nový Barn Find.

K vozidlám patria:

  • 1969 Hot Wheels Twin Mill
  • 2011 Hot Wheels Bone Shaker
  • 2012 Hot Wheels Rip Rod
  • 2005 Hot Wheels Ford Mustang
  • 1972 Chrysler VH Valiant Charger R/T E49
  • 2016 Jeep Trailcat
  • 2010 Pagani Zonda R
  • 2007 Toyota Hilux Arctic Trucks AT38
  • 2016 Zenvo ST1

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *