PS4 exkluzivita Broken Age zrejme vyjde na Xbox One

Broken Age

Zdá sa, že PlayStation čoskoro stratí jednu zo svojich konzolových exkluzivít. Bude ňou hra Broken Age, ktorá možno už tento rok vyjde na Xbox One.

Verzia pre Xbox One sa totiž nedávno objavila v databáze ratingov PEGI. Detail okrem hodnotenia hry obsahuje aj údajný dátum vydania, ktorým mal byť 25. apríl/duben 2017. To bolo včera, no hra vtedy na Xbox One nevyšla. Alebo aspoň o tom nevieme a Xbox Store o tom nevie tiež. Z dátumu je však možné vyčítať, že sem bol rating pridaný len nedávno a teda ide o novinku, ktorá by mohla byť oznámená kľudne aj tento týždeň.

To by mohlo dávať zmysel, keďže práve tento týždeň hra oslavuje svoje 2. výročie od vydania na PS4 a PS Vita. Hra tiež vyšla na PC, kam sa dostala vďaka crowdfundingu. Exkluzívne práva na PlayStation verziu si samozrejme zaplatilo Sony. Ktovie, ako to teda bude. Je však pravda, že ratingové databázy sú veľakrát dobrým zdrojom pre odhalenie „utajovaných“ správ o budúcich hrách.

Broken Age PEGI Xbox One

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *