Capcom dorovnáva slabé predaje novými Deals with Gold

Resident Evil 7 Biohazard

Ako bojovať proti slabým predajom? Znížiť ceny. Capcom to veľmi dobre vie a po oznámení nedobrých výsledkov Resident Evil 7 a Dead Rising pristúpil k zľavám.

Nové Deals with Gold sú tak plné zliav od Capcomu, za čo môže aj fakt, že tento vydavateľ vydal na Xbox One množstvo remasterov a ešte viac remastrov Resident Evil. Je toho skrátka veľa a neviem, čo na to povedať. Asi len toľko, že ak ste hry z tejto série ešte nehrali, tak teraz máte možnosť za výhodnejšiu cenu. V prípade Resident Evil 7 vás potom poteší podpora Play Anywhere, takže si môžete hru stiahnuť aj do svojho PC bez ďalších poplatkov. K tomu dostal Biohazard peknú zľavu 35% v základnej edícii a menej peknú 25% v Deluxe edícii s prístupom k novým DLC.

Zľavy však nie sú len o Residentovi a Dead Rising. V ponuke nájdeme aj Forzy, Devil May Cry a Star Wars. Potom aj nejaké ďalšie tituly, z ktorých časť patrí do indie produkcie. Kompletný zoznam zliav môžete vidieť:

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *