F.lux je dostupný vo Windows Store

F.lux Windows 10

macOS Sierra, iOS 9.3 a Windows 10 Creators Update priniesli užitočné režimy, ktoré k večeru upravia farby displeja tak, aby menej dráždili oči. Režimy sa volajú všelijako, u Applu je to Night Shift, na Windowse je to pre zmenu Night Light.

Princípom ale ostáva, že za všetkým stála aplikácia F.lux, ktorá bola dostupná takmer od nepamäti. Práve kvôli jej popularite sa softvéroví giganti rozhodli zapracovať funkcionalitu priamo do svojich systémov. To však nezabránilo tvorcovi aplikácie, aby ju vydal cez Windows Store.

K tomuto sa využíva Centennial Bridge, rozhranie, vďaka ktorému sa dajú Win32 programy ľahko prekonvertovať do UWP formátu. Takže ak vám viac vyhovuje f.lux a jeho rozšírená funkcionalita (predsa len, oproti nemu majú systémové aplikácie len základnú funkcionalitu). F.lux tiež podporuje synchronizáciu s inteligentnými žiarovkami Philips Hue.

f.lux
f.lux
Developer: F.lux Software LLC
Price: Free

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *