Nintendo oznámilo Pokémon UltraSun, UltraMoon a Pokkén Tournament pre Switch

Pokémon UltraSun UltraMoon

Nintendo si na dnes prichystalo oznámenia zo sveta Pokémonov a úprimne, prekvapili. Namiesto očakávaného remaku Pokémon Diamond & Pearl predstavili úplne nové hry Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon.

Jedná sa o remake minuloročných hier Sun & Moon, ktorý ponúkne úplne nový príbeh a dodatočné vylepšenia, o ktorých sa dozvieme viac na E3. Súdiac podľa artworku tiež môžeme očakávať nových Pokémonov, minimálne teda ultra formy Lunaly a Solgalea.

Hry Pokémon Ultra SunPokémon Ultra Moon vychádzajú takmer rok po dieloch Sun & Moon – 17. novembra/listopadu 2017 na Nintendo 3DS. Zároveň to budú prvé časti, ktoré vyjdú na Nitnendo Switch. Na ten tiež vyjde Pokken Tournament DX, kríženec Tekkenu a Pokémonov. Inak dosť zaujímavá hra a je škoda, že nevychádza na Xbox One.

Poslednou novinkou je vydanie hier Pokémon Gold & Silver na Nintendo 3DS. Dostupné budú len digitálne na stiahnutie cez eShop.

via The Verge

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *