Diablo 3: Rise of the Necromancer dorazí na konzoly v špeciálnej edícii hry

Diablo 3 Rise of the Necromancer

Dávnejšie špekulácie o Diablo III: Eternal Collection sa ukázali byť pravdivé. Blizzard dnes oznámil, že táto nová edícia vychádza už budúci týždeň a bude obsahovať aj novú expanziu Rise of the Necromancer.

Splnili sa tak naše očakávania, že táto kolekcia bude úzko súvisieť s pripravovanou expanziou. Tá bude samostatne stáť 15€ a rozšíri hru o obľúbenú postavu Necromancera z predošlých hier, ktorý však v Diablo III doteraz chýbal. Necromancer má jedinečnú schopnosť vyvolať celé armády nemŕtvych minionov, ktorí vám môžu dopomôcť v Boss Fightoch a plnení špeciálnych questov.

Na rozdiel od Reaper of Souls je však Necromancer len menším dodatkom, ktorý rozširuje hru už o spomínaný nový class a nejaké menšie itemy a in-game pet v podobe Golema v polovičnej forme. Takže žiadna nová kapitola príbehu, sorry. Ale aspoň poteší, že expanzia bude zahrnutá v Diablo III: Eternal Collection, ktorá vychádza na konzoly už 27. júna/června za zvýhodnenú cenu 40€ (-33%).

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *