Spotify si už môžete stiahnuť zadarmo do Xbox One

Spotify

Microsoft sa neubránil leakom o Spotify na Xbox One a viacmenej nám ho sám niekoľkokrát za minulý týždeň potvrdil. Teraz je už ale všetko oficiálne a dnes si tak môže ktokoľvek stiahnuť obľúbenú streamovaciu službu na svoj Xbox.

Samotná aplikácia Spotify je dostupná zadarmo na stiahnutie na Xbox One, širšia funkcionalita však vyžaduje predplatné, ktoré sa líši v závislosti od regiónu. Hráčska verzia Spotify navyše okrem klasického hudobného obsahu, albumov a playlistov obsahuje ešte aj špeciálnu hráčsku sekciu, ktorá obsahuje soundtracky z hier alebo hudbu, ktorú zvolili hráči. Jeden z playlistov má dokonca na starosti aj samotný MajorNelson.

Služba mala pritom dvojročnú exkluzivitu na PS4 a mnohí hráči na Xboxe po nej túžili. Doposiaľ tak boli k dispozícii rôzne alternatívy vrátane Microsofťáckej Groove Music, ktorá bohužiaľ nie je dostupná na našom území a tak slúžila jedine ako náhrada za Media Player. Medzi ďalšie vychytávky potom patrilo VLC s možnosťou prehrávania hudby z USB, externého disku či z domáceho serveru (NAS) alebo počítača.

Spotify Xbox - Music and Podcasts
Spotify Xbox - Music and Podcasts

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *