Final Fantasy XV na PC spotrebuje celý pevný disk

Final Fantasy XV

Boli časy, kedy 160GB pevný disk predstavoval hi-end. Dnes by vám to však na inštaláciu Final Fantasy XV nestačilo.

Square Enix totiž na Gamescome ohlásilo Final Fantasy XV pre Windows a chváľou nešetrilo. Pôjde o ultimátnu verziu hry s najlepšími grafickými možnosťami, podporou natívneho 4K (a dokonca až 8K), neobmedzeného framerate a špičkových detailov. Tiež to bude „kompletná“ edícia, pretože dostane hneď pri launchi všetok DLC obsah, ktorý vychádza na konzoly postupne. Tiež sú podporované HDR10 monitory, podmienkou je ale mať Windows 10 Creators Update.

Už menej radostne znejú hardvérové požiadavky a najmä veľkosť potrebného voľného miesta na pevnom disku. Ak si chcete hru s takmer 200-hodinovým gameplayom užiť na PC, rovno si prichystajte 170GB voľného miesta na disku. A to sme si mysleli, že 139GB Gears of War 4 bol extrém… Ďalej, aby ste si hru užili pri 4K, je treba mať GeForce GTX 1080 Ti, Intel i7 (3.4GHz) alebo AMD Ryzen 7-1700 a 16GB RAM. Plus, aby ste si hru užili aj po audio stránke, je treba mať 5.1 alebo 7.1 Surround audio zostavu.

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION
FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION
Developer: Square Enix
Price: 34,99 €

via Gamesite

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *