NBA 2K18 prináša veľkú novinku v podobe The Neighborhood

NBA 2K18

Športové hry, zvlášť tie s oficiálnou licenciou, neponúkajú až tak veľa priestoru na inovácie. Meniť pravidlá hry sa predsa nepatrí. Inovácia si ale vždy nejakým spôsobom nájde cestu a krátko pred vydaním NBA 2K18 sa dozvedáme o zaujímavej novinke.

Ňou bude režim The Neighborhood. V dobe sociálneho gamingu prichádza práve vhod, pretože, ako už možno tušíte, je to taký komunitný hub. To, čím bolo doteraz „Hlavné menu“, sa zrazu zmení v interaktívnu mestskú štvrť, po ktorej môžu hráči chodiť, navštevovať tam obchody s oblečením a tatérske štúdiá (čiže customizovať svoju MyPLAYER postavu) a samozrejme stretávať iných hráčov. Je to vlastne podobné centrum, akým je farma v Destiny 2.

MyPARK bol nahradený úplne novou mestskou časťou The Playground. Hráči tu nájdu 8 kurtov, z čoho 6 je 3v3 a 2 sú 2v2. Ďalej je k dispozícii The Downtown Court, kde má každá časť kurtu iné bodovanie. Hráči s najvyšším počtom bodov budú mať svoj gamertag nasprejovaný na stene. Inde nájdeme King of the Court, kde sa bude hrať 1v1 multiplayer. Obchody potrebné pre úpravu svojho MyPLAYER sú v tzv. 2K Zone a kariéra si našla miesto v The Venue.

Všetky aktivity hráčov vo Štvrti budú mať vplyv na ich rating a XP. S týmto je prepojená novinka Road to 99, ktorá kombinuje predošlé systémy odmien v Pro-AM, MyPARK a MyCAREER do jedného celku. Úlohou každého hráča bude samozrejme získať rating 99. Podľa toho sa budú odvíjať aj odmeny, ako rôzne oblečenie, animácie, odznaky a ďalšie.

NBA 2K18 Road to 99

via Forbes

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. KoubecX píše:

    Je škoda, že tohle nebylo v Prelude demu. To se jim totiž vůbec nepovedlo, bylo až neskutečně krátké a naprosto k ničemu. Úvod do kariéry nezajímavý a divný.
    V 2K17 byl začátek rozhodně zajímavější.

    • Jaromír Miko píše:

      fakt? 🙁 prelude demo mám stiahnuté ale ešte som nemal čas ho hrať

      • KoubecX píše:

        Ještě před zapnutím kariéry si vybereš oblíbený tým. Potom vytvoříš postavičku, kde je o dost méně možností než v 2k17 – zbytek bude asi až v tom novém modu. Odehraješ 2 pouliční zápasy 3v3 a pak jeden 5v5. Přijde majitel týmu a vezmou tě. Pak už tě čekají jen 2 zápasy na tréninku a je konec a nejde už to zapnout.
        V 2k17 byl ten začátek kariéry teda o dost lepší a zaujal mě více.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *