2K tento mesiac vypne servery NBA 2K18

NBA 2K18

Podobne ako EA, ani 2K Games nemajú problém s vypnutím serverov starších hier, hoci by si niektorí ešte z nostalgie zahrali. Teda, buď z nostalgie, alebo kvôli odomknutiu ostávajúcich achievementov.

To už ale čoskoro v prípade NBA 2K18 nebude možné. Technická podpora 2K prostredníctvom Twitteru oznámila, že servery pre tri roky starý ročník basketballu budú vypnuté už 18. januára/ledna 2020. Po tomto dátume už hráči nebudú môcť využívať akékoľvek online služby, ani hrať Ranked Online zápasy. Pôvodne mali byť servery vypnuté už na konci minulého roka, došlo však k oneskoreniu o necelé tri týždne.

Zberateľov achievementov však musíme upozorniť, že aj keď majú ešte niekoľko dní na dokončenie väčšiny achievementov, všetky sa im určite nepodarí dokončiť. Trojicu achievementov v Xbox One verzii hry totiž praktiky nemožno odomknúť, keďže si vyžadujú nadľudský výkon a ohromné množstvo grindu. Work Complete vyžaduje od hráčov, aby dokončili v MyTEAM absolútne všetky úlohy v checklistoch.

Ďalším achievementom je Ultimate Collector achievement, ktorý vyžaduje od hráčov, aby odomkli 2 900 kariet, buď vytrvalým grindom alebo cez aukcie a mikrotransakcie. Napokon sú tu dva achievementy trvalo neprístupné, Ruby Reign a Sweet Sapphire za dokončenie sezóny v MyTEAM Super Max s umiestnením sa aspoň na úrovniach Ruby alebo Sapphire.

via TrueAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *