Turn10 sa ospravedlňuje za VIP fiasko u Forzy Motorsport 7 a sľubuje nápravu

Forza Motorsport 7 VIP
Forza Motorsport 7 schytala v recenziách vysoké hodnotenie, od hráčov však schytala obrovskú vlnu kritiky. Problém je vo VIP členstve, ktoré už nefunguje tak ako doposiaľ a dvojnásobok kreditov hráči dostanú len pre 25 závodov. Za toto sa práve Turn10 ospravedlnilo.

Zodpovednosť za celú vec prevzal samotný šéf štúdia Turn10, Alan Hartman. Na oficiálnom fóre sa ospravedlnil za fiasko a sľúbil, že VIP členstvo sa dočká rozsiahlych zmien k lepšiemu. Najdôležitejšie je, že sa VIP členstvo vráti viacmenej k normálu a hráči sa môžu tešiť na permanentné zdvojnásobenie kreditov. Okrem toho už teraz dostanú nespokojní hráči 4 dodatočné VIP autá vo Forza Edition prevedení:

  • 2017 Acura NSX Forza Edition
  • 2017 Chevrolet Camaro ZL1 Forza Edition
  • 2016 Jaguar F-TYPE Project 7 Forza Edition
  • 2010 Maserati Gran Turismo S Forza Edition

Tieto autá budú dostupné na stiahnutie cez centrum správ v hre a pribudnú do kolekcie. Okrem toho, že ich garáže získajú vyššie skóre, hráči tiež budú môcť využiť rôzne perky, ktoré tieto autá ponúkajú. Bonusom číslo 2 je 1 milión kreditov. Nakoniec, už v tejto hre môžu hráči očakávať zdvojnásobenie kreditov tak, ako to robila Forza Motorsport 6 a všetky predošlé. Náprava príde až s patchom a Hartman potvrdil, že štúdio začalo pracovať na tejto funkcii.

Zároveň potvrdil, že spoločnosť si všimla problémy s optimalizáciou na niektorých PC zostavách a pripravuje niekoľko patchov, ktoré pomôžu zlepšiť stabilitu hry na čo najväčšom množstve konfigurácií. Jeden z týchto patchov vyšiel už v stredu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *