Titan Quest dorazí po 12 rokoch na konzoly

Titan Quest
Že sa niektoré hry dostanú na konzoly s ročným odkladom, nie je nič zvláštne. Ale aby hra vyšla na Xbox One 12 rokov po uvedení na PC?

Presne taká vec sa udiala s hrou Titan Quest, ktorá vyšla ešte v roku 2006. Diablovka od štúdia Iron Lore Entertainment sa opäť teší veľkej popularite, ktorej obzvlášť napomohol remaster k 10. výročiu hry, dostupný cez Steam. Táto verzia sa dokonca dočkala novej expanzie, skoro ako Age of Empires 2, kde na nových datadiskoch pracuje fanúšikovské štúdio Forgotten Empires.

THQ Nordic však chce zopakovať úspech hry potretíkrát, teraz na konzolách. Štúdio totiž oznámilo, že hra vyjde na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Na konzoly sa dostane plne remastrovaná PC verzia. Súčasťou zážitku bude aj expanzia Immortal Throne, ktorá je predinštalovaná už v samotnej hre. Rovnako tak môžu hráči očakávať, vzhľadom k žánru, co-op až pre 6 hráčov. Oznámená tiež bola zberateľská edícia, ktorá ponúkne prémiové balenie obsahujúce 23-centimetrovú repliku hry a zápisník po boku hry. Stojí 140€ a vychádza spolu so základnou verziou hry v marci/březnu 2018.

Titan Quest Collector's Edition

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Problém je v tom, že mně Titan Quest nebavil ani na PC….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *