Assassin’s Creed Origins dostane tento rok niekoľko rozšírení

Assassin's Creed Origins
Assassin’s Creed Origins je bez pochýb najlepším dieom série, ktorý doposiaľ vyšiel. Ročný odklad a snaha o inováciu sa Ubisoftu vyplatila a výsledkom je hra, v ktorej môžu hráči stráviť desiatky hodín a ktorú predĺžia hneď tri DLC, z toho jedno bezplatné.

Zdá sa ale, že tým to nekončí. Nadšenie z Assassin’s Creed Origins zjavne nevyprchalo ani v Ubisofte, kde samotný CEO Yves Guillemot ohlásil, že hra dostane ešte niekoľko neohlásených DLC v roku 2018. Spoločnosť si všimla, že dať hrám na vývoj viac času znamená, že finálny výsledok bude ešte lepší, čo bol zároveň dôvod odkladu Far Cry 5 o mesiac, odkladu The Crew 2 na neurčito a tiež odklad inej, ešte neohlásenej hry, na rok 2019. Čo sa Assassin’s Creed týka, tu Ubisoft poľavuje od zaužívaného ročného cyklu a v súčasnosti sa plánuje naplno venovať egyptskému dielu.

„V súčasnosti sa sústredime na AC:O, pre ktoré plánujeme vypustiť niekoľko ďalších DLC. Tým, čo pripravujeme, budete ohromení! To je jediná vec, ktorú o nich môžem v tejto chvíli povedať,“ prehlásil jeden z bratov Guillemotovcov. Či to budú príbehové DLC, alebo pôjde len o drobnosti, ukáže až čas. No už budúci týždeň dostaneme režim Discovery Tour, a budúci mesiac expanziu The Curse of Pharaohs, v ktorej sa vydáme do novej oblasti na juh Egypta.

Assassin's Creed Origins: The Curse of the Pharaohs

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Bambin píše:

    Gooood jooob?

  2. Brno píše:

    Perfektne. ??

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *