Remedy oznámilo dátum vydania P7 a vývoj ďalšej hry

Remedy Alan Wake
Po odlúčení sa od Microsoftu začalo štúdio Remedy pracovať na svojom doposiaľ najväčšom projekte, ktorý má spájať dokonalý príbeh, inovatívny gameplay a multiplayer do jedného celku.

Tento projekt nesie meno P7, pretože ide o siedmu veľkú hru štúdia. Tu má Remedy momentálne naplánovaný dátum vydania na rok 2019 a o vydanie sa postará taliansky vydavateľ 505 Games S.p.A. Hra prešla z predprodukčnej fázy do fázy produkcie, ktorá je momentálne na začiatku. Vývoj hry prebieha podľa plánov, tvrdí Remedy vo svojej finančnej správe za rok 2017.

Ďalej štúdio pracuje na singleplayerovej kampani pre kórejskú hru CrossFire 2, ktorú vydalo Smilegate Entertainment Ltd., pričom štúdio obdržalo platby súbežne s plnením míľnikov. Vývoj kampane bude prebiehať aj v roku 2018, pričom kampaň bude kľúčovou časťou pripravovanej hry. Okrem toho štúdio začalo koncom roka 2017 pracovať na ďalšej hre.

Štúdio Ďaleje vraví, že jeho tržby sa ročne zvýšili o 1.9% v čase medzi júlom/červencom a decembrom/prosincem, pričom celoročné tržby sa zvýšili o 4,6% na 17,2 milióna eur. Štúdio sa v roku 2017 rozrástlo na 149 zamestnancov z predošlých 135. Štúdio sa tiež plánuje sťahovať do renovovaných kancelárií vo fínskom Olarinluoma.

Quantum Break stroj casu

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *