Sea of Thieves dostane stolnú hru

Sea of Thieves Anniversary Update

Námorná adventúra Sea of Thieves expanduje za hranice obrazoviek! Tentoraz si to totiž namieri priamo na vaše stoly.

Mongoose Publishing totiž oznámilo vydanie Sea of Thieves: Roleplaying Game, ktorá stavia na mechanikách známych z Dungeons & Dragons a prerozdelí medzi vašu posádku rôzne úlohy. Výhoda? Do hry sa nezmestíte len štyria, ale rovno šiesti. Stolná hra je totiž určená pre 2-6 hráčov.

Hlavnú rolu má aj tu rozprávač, ktorý bude mať veľmi veľkú rolu pri organizovaní vašich výprav. Hra bola navrhnutá tak, aby čo najviac pomohla vžiť sa do tropických vôd Sea of Thieves a tak okrem aktuálnej mapy sveta myslí aj na zážitky, ktoré sú pre Sea of Thieves typické: súboje s krakenom, loďami, megalodonmi, bojovanie v Raidoch a veľa ďalšieho.

  • Book of Pirates– Kniha pirátov predstavuje vstup do hry. Obsahuje jednu celú výpravu, ktorá vás naučí všetko, čo k pirátstvu na stole potrebujete.
  • Lore of the Sea– Knižka, ktorá vysvetlí rozprávačom, ako organizovať hru, ako tvoriť Výpravy a rozhodovať o tom, aké poklady a hrozby na hráčov číhajú.
  • Book of Voyages– Kompletná kampaň o pirátoch, ktorí pátrajú po Ashen drahokamoch.
  • The Sea of Thieves Poster Map– Ako som povedal skôr, obrovská mapa hry.
  • Pirate Ledgers – Sada 6 kariet, ktoré ukazujú, čo všetko vaša postavička nosí a ako blízko má k tomu, aby dosiahla status Pirátskej legendy
  • Legendary Dice– Sada 18 legendárnych kociek, ktoré reprezentujú úroveň hráča
  • Supply Tokens, Weaons Cards, Quest Cards– Kartičky, ktoré rozširujú váš inventár.
  • Lord Guardian Sails – Ako bonus pre hráčov, ktorí si kúpia stolnú hru, tu bude ukrytý 25-miestny kód na odomknutie exkluzívnej plachty do hry.

Hra bude dostupná v októbri/říjnu 2019, s cenou štartujúcou na 30 dolároch pri verzii s digitálnou e-knihou.

Sea of Thieves: Roleplaying Game

via TrueAchievements; WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *