Seriál Halo sa začne natáčať už tento rok

Halo Reach
Napriek svojmu ohláseniu na konferencii v roku 2013 bolo okolo pripravovaného seriálu Halo takmer hrobové ticho. Zdá sa ale, že po piatich rokoch konečne uvidíme viac.

Mlčanie tento rok v januári/lednu prelomil programový riaditeľ Showtime, Gary Levine, keď uviedol, že ho povzbudilo to, čo mal zatiaľ možnosť vidieť. Na jeho výrok teraz nadväzuje portál Production Weekly, ktorý uvádza, že produkcia seriálu začne túto jeseň/podzim a uvidieť by sme ho mali už v roku 2019. Hoci detaily nie sú ani po novom hlásení jasné, ešte stále vieme, že režisérom projektu je Steven Spielberg, ktorý momentálne pracuje aj na filme Ready Player One podľa rovnomennej knihy.

Seriál Halo spadal pôvodne do konceptu zjednotenej zábavy, ktorá spájala hry a kinematografiu do jednoho celku. Zatiaľ z tejto stratégie predošlého vedenia tímu Xbox vzišli iba dva projekty – Quantum Break a spomínaný seriál Halo, ktorý však mal byť v televízii niekedy v čase Halo 5: Guardians. Teraz sa ale zdá, že seriál bude doprevádzať nový diel, ktorý by sa mohol objaviť už na E3. Technicky ale môžeme do partie priradiť ešte projekt Halo: Nightfall, ktorého epizódy boli dostupné na zhliadnutie cez Halo App pre majiteľov Halo: The Master Chief Collection.

via Pursue News

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *