Deals with Gold, skromne

Wolfenstein II The New Colossus
13. utorok je dňom, kedy sa dostáva do čela nová ponuka Deals with Gold, ktorá je, uhm… skromnejšia, než obvykle?

Teda aspoň čo sa počtu hier týka. V akcii je totiž veľmi malé množstvo hier, niektoré sú ale dostupné v rôznych edíciách alebo s dodatočným obsahom, ako napríklad Goat Simulator či Wolfenstein II: The New Colossus. Platí to čiastočnej a v prípade ďalšieho výpredaja Call of Duty hier pre Xbox One, no tam nenájdeme samostatne v predaji žiaden dodatočný obsah, iba prémiové edície hier. A tie sú dokopy tri. Alebo vlastne štyri, pretože s deluxkou Infinite Warfare dostanete aj remaster Modern Warfare.

Ďalej je k dispozícii, celkom takticky, Farming Simulator. Možno preto, že práve dnes vychádza jedna z najambicióznejších farmárskych hier, Pure Farming 2018. V nej sa hráči môžu stretnúť s jednoduchým ovládaním, moderným spracovaním a možnosťou chôdze peši. No ale nebudem prezrádzať, viac sa dočítate čoskoro v recenzii. Každopádne len jedno slovo – za titulom stojí Techland, ktorý má na svojom konte aj Dying Light.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Ani moc ne, od doby, kdy došlo k rozšíření herní nabídky v Game passu, tak už mne hry ve slevě tolik nezajímají. Ale vždycky se juknu, co kdyby. Díky moc.
    třeba Bards Gold, nebo Another world jsou velice fajn a přitom stály doslova pár korun…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *