Čínsky Xbox One X stojí 35€ a zahráte si na ňom Pokémonov s DualShockom 3

Fake Xbox One X Clone
Čína je krajina neobmedzených možností, aspoň ak ide o falošné výrobky. Svoj klon si z tejto krajiny v minulosti odnieslo veľa konzol, vrátane tých od Nintenda alebo Segy. Pamätáte si žlté kazetky od vietnamcov, že?

No, svoj vlastný klon dostal aj Xbox One S. Alebo podľa tvorcov tohto klonu, Xbox One X. Každopádne, na rozdiel od toho od Microsoftu, na čínskom X Game 600 in One ušetríte poriadnu kopu peňazí! V prvom rade preto, že stojí len 35€. No ako už názov napovedá, čínska konzola hravo strčí do vrecka Project Scorpio aj Game Pass, pretože hneď po rozbalení na vás vybafne 600 hier! Medzi nimi také legendy ako je Super Mario Bros., Pokémon Fire Red alebo Metroid. Hmm, nemala tam byť Forza?

No nevadí. No každopádne, 600 hier len tak v balení, v dobe, kedy sa Microsoft zmôže len na bundle s jednou či dvomi hrami, je prvý úder pod pás Xboxu. Ale je len prvá. V druhom rade sa totiž konzola vyznačuje hromadou vecí, ktoré môže originál len ticho závidieť! Napríklad dva Dualshock ovládače s USB portom, takže ušetríte na baterkách. Alebo dvojicou predných USB portov! Alebo dokonca čítačkou microSD kariet a trojkáblovým RCA štandardom minulého storočia, takže môžeme hovoriť o skutočne spätnej kompatibilite s televízormi, ktoré už dnes nikto nemá.

Čo sa samotných ovládačov týka. Ak si odmyslíme, že sú priesvitné a vibračnú odozvu nahradili efektom vŕzgajúceho lacného plastu, dali preč to nepochopiteľné ABXY a nahradili ho niečim logickým – ABCD. Vďaka vstavanému káblu majú ovládače neustály tok energie a tak sa nemusíte báť, že by vás uprostred súboja porazil Charizard len preto, že sa vám vybil controller. Aby toho nebolo málo, aj samotná konzola sa do elektriny pripája USB nabíjačkou, čím sa ešte viac rozširuje kompatibilita s príslušenstvom.

…Ale ak si chcete zahrať hry ako je Assassin’s Creed: Origins, A Way Out alebo Sea of Thieves, môžete tak učiniť iba na originálnom Xbox One S. 😉

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *