V Rainbow Six Siege budeme už čoskoro obliehať asasínsku vilu!

Operation Para Bellum Rainbow Six Siege
Ubisoft ohlásil aktualizáciu Operation Para Bellum do Rainbow Six Siege už minulý týždeň a cez víkend stihol odprezentovať novú mapu, ktorá bude jej súčasťou. Jej stredobodom bude rezidencia s klasickým talianskym dizajnom uprostred vidieka, kvôli čomu tiež nesie príznačný názov – Villa.

Samotná vila obsahuje všetko to, čo by ste od honosného sídla mohli čakať. Nájdeme tu väčšiu pivnicu, menší labyrint v podobe záhrady, krb, jedinečnú kombináciu dreva a tehál, obrazy na stenách, starožitný nábytok… Skrátka je to také miesto, ktoré by ste navštívili radi aj keď nie ste zrovna členom talianskej GIS. Za obdiv stojí aj slušná zbierka exponátov, ku ktorým patrí ako ulovená zver, tak arzenál zbraní za sklom.

Mapa však na sebe ukrýva jedno zaujímavé tajomstvo. Možno ste si ho už všimli – súčasťou pozemku je aj záhradné umývadlo, na ktorom je vytvarovaný povedomý znak v tvare „A“. Nie je to však jediný odkaz na sériu Assassin’s Creed, kde sa najobľúbenejšie hry odohrávali práve v Taliansku. Približne na 35. sekunde totiž na podlahe vidíme znak VA, ktorý je tiež známy ako skratka pre Villa Auditore. Je možné, že sa v Siege dostaneme do vily, kde pred niekoľkými storočiami býval legendárny Ezio Auditore da Firenze?

Uvidíme. Plné odhalenie expanzie, ktorej súčasťou budú aj dvaja noví operátori talianskej GIS a režim Pick & Ban, nás čaká 20. mája/května počas livestreamu Rainbow Six Siege Pro League Finals.

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *