Nintendo začalo predávať Switch bez doku

Nintendo Switch Handheld Only
Popularita Nintenda Switch na cestách sa začína potvrdzovať. Minimálne v Japonsku totiž začalo Nintendo predávať lacnejší Switch bez doku, s pomocou ktorého sa dá konzola pripojiť k televízii a nabíjať.

Nové vydanie konzoly Switch sa vyznačuje predovšetkým cenou. Vďaka tomu, že v balení absentuje dok, konzola stojí len 206,40€. To je výrazne menej oproti lokálnej cene Switchu, ktorý sa u nás predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu 329€. V Japonsku je však situácia iná, klasická konzola tam stojí len necelých 250€. Hráč tak ušetria zhruba 40€, ktoré by mohli využiť napríklad na nákup hry, aby naštartovali svoje hranie.

Samozrejme to má aj svoj háčik. V balení sa totiž nenachádza niekoľko vecí, za ktoré by ste v prípade záujmu museli vyhodiť desiatky dodatočných eur. V balení totiž chýba dok, AC adaptér, HDMI kábel a Joy-Con Controller Grip. V krabici tak nájdete skutočne len tablet, dva Joy-Cony a pútka na zápästie.

Nintendo Switch Edition Comparison

via Destructoid

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *